Lenteschoonmaak

11/03/2022

Lentekriebels? Dit zijn onze tips voor de perfecte lenteschoonmaak!

Het zonnetje begint weer te schijnen dus dat betekent dat de lente eraan komt. En ja, daar houden wij van. Niks leuker dan genieten van de eerste zonnestralen. Maar dat wil ook zeggen dat het tijd wordt voor … de lenteschoonmaak. Iets minder leuk, maar met deze tips kunnen wij je zeker en vast motiveren en helpen om er aan te beginnen.

 

TIP 1: Laat een frisse wind waaien

Zet om te beginnen de ramen en deuren open om je volledige woning eens goed te laten verluchten. De deuren en ramen openzetten neemt nog geen minuut tijd in beslag, dus een kleine moeite voor een instant frisse geur in huis.

 

TIP 2: Was je ramen en deuren

Door de eerste zonnestralen, vallen strepen en vuil op je ramen en deuren harder op. Hoog tijd dus om aan de slag te gaan!

 

TIP 3: Maak je terras klaar, als je die hebt ... 

Je hebt al even geen aandacht besteed aan het terras. Terecht ook, maar nu dat de lente in het land is, kan je maar beter elke kans benutten om het terug gezellig te maken. Was je tuinmeubels dus maar snel af, verwijder onkruid, koop nieuwe kussens of acessoires en plant terug wat moois in je bloembaken om het geheel op te fleuren. Genieten maar!

 

TIP 4: Mest de diepvries uit

Nog zo’n vervelend taakje … de diepvries uitkuisen. Maak je diepvries helemaal leeg en laat hem ontdooien. Na een stevige poetsbeurt vul je hem terug en klaar!

 

TIP 5: Kleed je naar de lente en ruim je kleerkast op

Dikke winterjassen, truien, mutsen … mogen eindelijk plaatsmaken voor zomerkleren. Hoog tijd om je kleerkast helemaal op te ruimen. Spullen die je niet meer draagt, kan je weggeven of verkopen. En dat wil zeggen extra budget en plaats voor nieuwe kleding ?. Altijd mooi meegenomen toch!?

 

Heb jij al alles in huis om aan de lenteschoonmaak te beginnen? Check zeker onze webshop waar je alle producten en materiaal kan terugvinden.

 

Webshop powered by Marcando