Met de lente in aantocht is het weer tijd voor de jaarlijkse lenteschoonmaak!

08/03/2024

Na een lange winterperiode is het belangrijk om binnenshuis alles grondig te reinigen en op te frissen, zodat deze weer helemaal klaar is voor het nieuwe seizoen.

Wij starten met de keuken en de badkamer. Hier zijn alvast een paar tips om je op weg te helpen in de keuken:

  • Begin met het leeghalen van alle kastjes en laden. Maak vervolgens de kastjes en laden schoon met een sopje en een doek. Vergeet ook niet de deurtjes en handvatten schoon te maken.
  • Haal alle apparaten van het aanrecht af en maak het aanrecht grondig schoon met een allesreiniger. Welke allesreiniger gebruiken wij hiervoor?! De TANET MULTICLEAN, een ideaal product voor dagelijks te gebruiken! Maak de apparaten ook schoon voordat je ze terug zet.
  • Vergeet niet de koelkast en vriezer schoon te maken. Maak alle planken en laden schoon met een sopje en doe een grondige check op producten die over de datum zijn. Gooi deze weg en maak de koelkast en vriezer van binnen schoon.
  • Maak de oven en magnetron schoon. Gebruik hiervoor een speciale oven- en magnetronreiniger. Vergeet niet om ook de binnenkant van de deur en de randen schoon te maken. Wij gebruiken hier de GREASE PERFECT van Werner en Mertz voor. Een krachtige ontvetter die het werk voor je doet.
  • Tot slot, vergeet niet de vloer schoon te maken. Veeg en dweil de vloer grondig en zorg ervoor dat ook de plinten schoon zijn.

De keuken is in orde. Tijd om te beginnen aan de badkamer. Met volgende tips is dit zo weer gebeurd.

  • Begin met het opruimen van alle rommel en het weggooien van lege flessen en verpakkingen. Haal vervolgens alle spullen van de planken en uit de kastjes, zodat je overal goed bij kunt komen. Maak de planken en kastjes schoon.
  • Vervolgens is het tijd om de tegels en voegen schoon te maken. Vergeet ook de hoeken niet. Vergeet ook niet om de douchekop en de douchewand grondig schoon te maken, zodat kalkaanslag geen kans krijgt. De SANET SPRAY van Werner & Mertz is hier top voor.
  • Ook de wastafel, het toilet en de spiegels verdienen een grondige schoonmaakbeurt. Gebruik een goede allesreiniger en een microvezeldoek om al het vuil en de aanslag te verwijderen. Vergeet ook niet de sifon en de afvoerputjes schoon te maken, zodat alles weer fris en schoon ruikt.
  • Tot slot is het tijd om de vloer te stofzuigen en te dweilen, zodat ook de laatste stofdeeltjes worden verwijderd. Vergeet niet om de badkamermatjes en de handdoeken te wassen, zodat deze ook weer lekker fris ruiken.

Met deze tips zorg je ervoor dat je keuken en badkamer weer helemaal klaar zijn voor de lente. Geniet van een schoon en fris huis!

Webshop powered by Marcando