Wepa Professional

12/10/2023

Afgelopen vrijdag mochten wij Wepa Professional ontvangen!

Zo hebben wij een opfris moment gekregen over de verschillende productlijnen zoals Satino Black, Wepa Prestige …

2 nieuwe lijnen werden hier ook voorgesteld 😍.

Satino Greengrow
is een productlijn dat wordt geproduceerd zonder schadelijke chemicaliën, waardoor dit veilig is voor mens & dier. Het gebruikt alternatieve grondstoffen uit oud papier en Miscanthus, een van de meest duurzame verse vezels ter wereld.

Sinds 2013 voeren ze proeven uit met Miscanthusgras - een hernieuwbare grondstof met bijzonder duurzame eigenschappen. Nu wordt Miscanthus eindelijk echt gebruikt: als grondstof voor BlackSatino GreenGrow, de nieuwe premium productlijn van BlackSatino.

Beige is het nieuwe groen! Satino PureSoft is het eerste gerecyclede hygiënepapier van premium kwaliteit, gemaakt van golfkarton en verpakkingskarton. Ongebleekt Satino PureSoft is luxueus zacht, bijzonder absorberend en hygiënisch veilig in alle toepassingen.

70% verminderde ecologische voetafdruk

Dankzij de innovatieve verwerking is Satino PureSoft van Satino by WEPA een van de zachtste natuurkleurige papieren op de markt - en net zo zacht en absorberend als een luxeproduct van verse cellulose. Satino PureSoft is dermatologisch getest, waardoor het ook een goede keuze is voor de gevoelige huid. Satino PureSoft is bijzonder duurzaam en wordt volledig zonder bleken geproduceerd: dit zorgt niet alleen voor de zichtbaar natuurlijke kleur, maar vermindert ook de ecologische voetafdruk met maar liefst 70% in vergelijking met verse vezels.
Zeker de moeite om te ontdekken!

Webshop powered by Marcando