Bij Keroma Techniek werken we op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier. Toch heeft Keroma Techniek een impact op het milieu. En dat weten wij ook. Om gestructureerd en systematisch maatregelen te nemen, nemen wij deel aan het VCDO (Voka Charter Duurzaam ondernemen). Zij ondersteunen ons met professionele kennis en gidst ons in het bos van duurzaam ondernemen.


Dealer Green Care Professional Werner & Mertz

Al jaren werken wij samen met Werner & Mertz voor duurzame, efficiënte en mooie producten. Zij bieden een gamma van duurzame schoonmaakmiddelen aan. Deze producten hebben verschillende milieukeurmerken o.a. Cradle to Cradle en EU Ecolabel certificeringen. Ben je op zoek naar groene reinigingsproducten met de juist certificering? Dan is de Green Care Professional iets voor u …


         Deze “Green Care Professional” producten zijn herkenbaar door de “groene kikker”. Dit wil zeggen dat ze:

        🧪 Volledig vrij zijn van toxische en schadelijke stoffen
        🌱 Volledig biologisch afbreekbaar zijn
        ♻️ Verpakkingen uit 100% gerecycled plastic bestaanHet Duitse schoonmaakmiddelenbedrijf Werner & Mertz ontwikkelde een calculator. Dit is een online-instrument dat berekent welke bijdrage de producten hebben aan de bescherming van het klimaat. Hier berekenen ze hoeveel er aan ruwe olie, plastic en CO² uitgespaard wordt bij het gebruik van Green Care Professional producten. Deze tool werd goedgekeurd door het internationale onafhankelijke auditbureau Intechnica.

Wat is “Cradle to Cradle” en “Ecolabel”?


Het principe van “Cradle to Cradle” is dat afval dient als “voedingstof” voor nieuwe producten.

Het "Ecolabel" is een keurmerk dat wordt toegekend aan producten of diensten die minder milieubelastend zijn dan kwalitatief vergelijkbare producten of diensten.
We zijn bijzonder trots om onze Green Care Performance certificaat van Werner & Mertz te ontvangen. Opnieuw een stap vooruit in onze werking en focus rond duurzaamheid
Wij bespaarde in 2023:

Webshop powered by Marcando