Historiek

Op 7 februari 1992 startte Dhr. Kerff Robert en Mevr. Maria Spalanca hun eenmanszaak, Keroma Techniek. De eenmanszaak was toen gevestigd op de Tulpenstraat 16 in Driehoeven, Genk.

Aan het hoofd van het bedrijf staat Dhr. Kerff Robert (algemeen directeur) samen met zijn vrouw Mevr. Spalanca Maria (afgevaardigd bestuurster).

Keroma Techniek is afgeleid van hun eigen namen, KErff RObert MAria

De firma kende een snelle groei, hierdoor werd deze op 22 december 1994 omgevormd tot de huidige naamloze vennootschap, Keroma Techniek NV.

De eerste verhuis gebeurde, in maart 1995, naar het bedrijvencentrum op de Bosdel 54 in Genk. Ook de tweede verhuis kwam er niet veel later aan, in september 1995. Omwille van uitbreiding verhuisde ze toen naar de Kolenhavenstraat 1 in Genk. Dit is tot op de dag van vandaag nog steeds het adres. De oppervlakte bedroeg toen (1995) 700 m².

Door de jaren heen …

1999: De oppervlakte breidde uit tot 1400 m².

2001: De aangrenzende gebouwen van de Mieënbroekstraat 28 werden aangekocht.

2002: Door de aankoop in 2021 was het mogelijk om nogmaals uit te bereiden naar een oppervlakte van 2800 m².

2007: Ook het voorste gedeelte van het gebouw werd vernieuwd en uitgebreid.

2009: De laatste uitbereidingen vonden plaats. Er werden laad- en loskaden voorzien en nog enkele gebouwen. Het totale oppervlakte bedroeg vanaf toen 7200m².

2018: Wendy en Jerry (dochter en schoonzoon) nemen het roer over. Voor de bestaande klanten verandert er niet veel, maar achter de schermen worden verschillende vernieuwingen aangebracht, en is de weg naar de toekomst verzekert.

2021: De geboorte van een nieuwe website met bijhorende webshop is een feit, alsook de koppeling aan het onderliggende ERP systeem. Dit maakt de aankoop van onze producten nog eenvoudiger.

Maar het stopt hier niet. We blijven onze website optimaliseren en aanpassen naargelang de noden van de klant. Maar ook ons back-office team blijft bereikbaar voor onze klanten.

Wij zijn trots te kunnen melden dat wij nog steeds zo veel als mogelijk met eigen transport uitleveren. Dit laat ons toe vat te hebben op onze uitstroom van goederen. Zelfs in moeilijke Corona tijden zijn onze klanten steeds beleverd zoals het hoort. Echter onze eigen leveranciers hadden het moeilijk ons tijdig te beleveren met de schaarse goederen.

Webshop powered by Marcando