Al jaren zijn wij trotse verdeler van Vileda Professional.

 

Vileda Professional staat bekend voor zijn vernieuwende schoonmaakoplossingen voor professionele gebruikers voor verschillende doelgroepen zoals gezondheidszorg, gebouwenreiniging, ...

* Duurzame schoonmaak, clean meets green

Duurzaamheid is voor ons een belangrijke kernwaarde. Dit is ook een van de redenen waarom wij voor Vileda Professional kiezen. Vileda Professional behoort tot de Freudenberg Groep, waarbij milieu en sociale verantwoordelijkheid één van de leidende principes is. Zo investeren ze al jaren in de verantwoorde omgang met materialen, afval, energie, CO2-emissies en water. Dit vertaalt zich in ecologisch verantwoorde reiningingsoplossingen.

Met Swep Class presenteren de nieuwe "generatie" moppen en mophouder. Nieuwe microvezeltechnologie, ergonomische en duurzame aspecten die zorgen voor betere schoonmaakprestaties. Deze moppen en mophouders zijn deels vervaardigd uit gerecycleerde materialen. Zo kiest u dus ook voor moppen met een langere levensduur en besparingen in water, energie en chemie. Deze moppen zijn gecertificeerd door de Nordic Swan en de Plastica Seconda Vita ecolabels.

* Ergonomisch denken vanaf het begin

De producten van Vileda Professional voldoen aan geldige normen en bestaande wetgevingen. Schoonmaken is een activiteit die vaak veel lichamelijke belasting veroorzaakt. Daarom is ergonomie belangrijk! Binnen ergonomie vallen werkactiviteiten en maatregelen die zich richten op het uitvoeren van werkzaamheden dat het lichaam zo min mogelijk belast en daarmee blessures voorkomt.

Gecertificeerd door de bekende instantie ErgoCert voor het volgen van ergonomische principes en design normen waarbij de gebruiker centraal staat. Gecertificeerd als één systeem = steel + mophouder + mop


Door trainingen te geven over het juiste gebruik van het materiaal ondersteunen wij onze klanten in het ergonomisch en duurzaam schoonmaken.

Lees meer

Webshop powered by Marcando