Ontdek ons assortiment hogedrukreingers van DiBO!

  Op zoek naar een professionele hogedrukreiniger voor je bedrijf, school ...? Dan is een machine van DiBO dé ideale investering. Voor alle commerciële en industriële toepassingen is er een passend model.

  Deze hogedrukreinigers garanderen:

  • Ongekende kracht en prestaties in alle mogelijke werkomstandigheden
  • Ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Zeer lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Verbazende wendbaarheid gecombineerd met een zeer robuust karakter

   Ontdek ons gamma warmwater hogedrukreinigers en koudwater hogedrukreinigers

   DiBO PW-H50 130/10 - warmwater hogedrukreiniger

   De PW-H50 is een gebruiks- en onderhoudsvriendelijke warmwater hogedrukreiniger, uitgerust met een RVS boiler en radiale krukaspomp. Met deze machine heb je echt alles onder controle. Een van de grote pluspunten is de elektronische temperatuurregeling, die garant staat voor een constante en stabiele temperatuur en zo bijdraagt aan een sneller en beter reinigingsresultaat. (ART.CODE DIBO1)

   DiBO ECN-S210/15 SS - koudwater hogedrukreiniger

   De ECN-S is een koudwater hogedrukreiniger waar je weinig van hoort. Zo'n stille kracht. Zijn radiale hogedrukpomp met keramische plunjers geeft veel minder trillingen en dus veel minder geluid. Prettig voor jou én je werkomgeving. Uiteraard is hij opgebouwd met de allerbeste DiBO-componenten. Daarom is hij niet alleen stil, maar ook compact, wendbaar en geschikt voor een groot aantal toepassingen. En ook nog eens erg eenvoudig in gebruik! (ART.CODE DIBO2)

   DiBO PW-C25+ 150/9 - koudwater hogedrukreiniger

   De PW-C25 heeft veel in zijn mars en kan krachtig bijdragen aan een propere werkomgeving. Met deze koudwater hogedrukreiniger kan je alle kanten op. Hij is zeer geschikt voor onder andere de tuinbouw en machinebouw. Ook voor de doe-het-zelver is dit een perfect werkmaatje. Onder het motto 'opgeruimd staat netjes' werkt hij hard, laat zich gemakkelijk bedienen en hij is ook zo opgeborgen. (ART.CODE DIBO3)

   Webshop powered by Marcando