DUURZAAMHEID BIJ KEROMA TECHNIEK
Bij Keroma Techniek werken we op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier. Daarom streven we naar een balans tussen drie pijlers: planet, people & profit. In alles wat we doen, proberen we de belangen van die drie factoren maximaal te behartigen. Want alleen op die manier zorgen we ervoor dat we kunnen blijven ondernemen en meerwaarde creëren in de wereld van vandaag en morgen.

PLANET, PEOPLE & PROFIT


Als groothandel en distributeur van hygiëne- en schoonmaakproducten is onze ecologische voetafdruk relatief laag. Er is geen sprake van een productieproces waarbij primaire grondstoffen en water gebruikt worden, noch is er een machinepark dat schadelijk geluid produceert of gevaarlijke werkomstandigheden inhoudt.

Toch heeft Keroma Techniek een impact op het milieu. Daarvan zijn we ons bewust. Om gestructureerd en systematisch maatregelen te nemen, nemen we deel aan het VCDO (Voka Charter Duurzaam Ondernemen). Voka ondersteunt ons met professionele kennis en gidst ons in het bos van duurzaam ondernemen.

Ook wij hebben een impact op het milieu. Daarvan zijn we ons bewust.

Om gestructureerd en systematisch maatregelen te nemen, nemen we deel aan het VCDO (VOKA Charter Duurzaam ondernemen). Voka ondersteunt ons met professionele kennis en gidst ons in het bos van duurzaam ondernemen.

Als groothandel is het onze grootste troef dat we onze klanten en gebruikers mee kunnen krijgen in onze visie. Ook jou nemen we graag mee in onze duurzaamheidskaravaan.


Naast verantwoord omgaan met de planeet, draait duurzaam ondernemen ook om zorg voor mensen. Voor het eigen personeel, maar ook voor de bredere maatschappij.

Bij Keroma Techniek zijn we allemaal mensen, ongeacht geslacht, leeftijd, seksuele voorkeuren, etniciteit enz... Voor ons is het belangrijk dat iedereen zicht thuis voelt. dit gevoel willen wij stimuleren door iedereen te ondersteunen, respecteren en gelijkwaardig te behandelen. Net daarom zetten wij ook in op het creëren van een omgeving waar iedereen zich welkom, gerespecteerd, ondersteund en gewaardeerd voelt om ten volle te participeren. Een inclusieve omgeving die de verschillen omarmt.

In onze dagelijkse bedrijfsvoering stellen we personeel, klant, rentabiliteit en milieu centraal. Daarnaast hechten wel veel belang aan de lokale economie.

Wij geven graag zelf ook het goede voorbeeld op vlak van duurzaamheid. Zo doen wij zitten wij in ons 2e jaar van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen.

Dit zijn enkele voorbeelden van onze inspanningen: 

  • Insectenhotel
  • Ons hoofdkantoor en magazijnen zijn voorzien van ledverlichting.
  • Elektrische of hybride wagens
  • Naast onze koffiemachine staat nu ook een waterkoeler. Zo kunnen we altijd genieten van lekker fris en gefilterd water. En we verminderen zo ons afval met onze gepersonaliseerde drinkflessen.
  • Samenwerking met maatwerkbedrijf "De Sluis"
  • Steunen van goede doelen

Onze duurzaamheidslabels

Webshop powered by Marcando