Wie zijn we

Beste bezoeker,

Fijn dat je wil weten met wie je wil handelen! Veel leesplezier, 

en vergeet niet ons te contacteren als we je interesse gewekt hebben. 

 

Met fierheid kunnen wij zeggen dat Keroma Techniek al 25jaar actief is als verdeler van Professionele schoonmaaktoepassingen.

Hiervoor werken wij samen met vooraanstaande producenten dewelke zorgvuldig geselecteerd worden op basis van Duurzaamheid, Kwaliteit en Prijs. Door kritisch om te springen met onze eigen toeleveranciers zorgen wij ervoor dat ook continuïteit voor onze afnemers verzekerd is.

De ruime opslagcapaciteit en investeringen in eigen logistieke middelen maakt dat ons cliënteel een keuze heeft uit een breed gamma stockartikelen. De levering hiervan gebeurd standaard binnen de 2 werkdagen door één van onze vaste chauffeurs. Ook Keroma investeert in de dag van morgen, ons on-line bestelplatform laat onze klanten toe een overzicht te houden op hun huidige prijzen, hun historiek en nieuwe bestellingen uit te voeren, met één klik heb je toegang tot onze hele catalogus.

Natuurlijk zijn er onvoorziene omstandigheden of heb je slechts een beperkte bestelling nodig: onze balie is dagelijks geopend voor afhalingen en voor dringende gevallen. Is het echt dringend en kan je zelf niemand sturen? Een spoedlevering is mogelijk, mits specifieke afspraken.

Door onze samenwerking met de producenten hebben wij toegang tot hun kenniscentrum en expertise, dit naast onze eigen jarenlange ervaring. Hiervan maken wij graag gebruik om u als klant bij te staan in jullie dagdagelijkse activiteiten, met name de gepaste schoonmaakoplossing vinden voor de gepaste omgeving. Verschillende schoonmaakbedrijven hebben reeds de weg gevonden naar onze ondersteuning en maken hier veelvuldig gebruik van. Dit kan zowel telefonisch, via mail en foto of bij zeer specifieke gevallen laten wij de expert bij u op de werf komen.

Uiteraard is het beter te voorkomen dan te genezen. Naast ondersteuning richten wij opleidingen in zowel voor het leidinggevend alsook het uitvoerend personeel, dit in ons eigen didactisch lokaal, of ter plaatse op de werkvloer, mits afspraken. De opleidingen zijn steeds op maat van jullie gamma producten.

De dag van morgen: Duurzame schoonmaak kan vandaag al met Green Care.

Keroma werkt al 25jaar met Werner & Mertz Professional (de groene kikker) voor de verdeling van duurzame schoonmaakmiddelen zoals geen enkele andere producent deze maakt. Producten van green care PROFESSIONAL staan voor eersteklas schoonmaakprestaties en integraal duurzame schoonmaakoplossingen.

Webshop powered by Marcando