Wie zijn we

Keroma Techniek, partner voor duurzame hygiëne

Keroma Techniek is al meer dan 25j actief al totaalleverancier voor schoonmaak oplossingen. In die periode zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met een gamma van meer dan 4000 producten, 13 werknemers en een magazijn van meer dan 7500 m².

We streven naar duurzame schoonmaak met een beperkte impact op milieu en mens. Dat vertaalt zich onder andere in een uitgebreid milieuvriendelijk assortiment, kritisch omspringen met onze toeleveranciers en aandacht voor onze werknemers.

Ons familiebedrijf bestaat sinds 1992. Sterke en duurzame klantenrelaties zijn voor ons al die tijd een topprioriteit geweest en dit blijft zo in de toekomst.

KLANT

We plaatsen de klant centraal en ondersteunen waar mogelijk. Door onze samenwerking met de producenten hebben wij toegang tot hun kenniscentrum en expertise, dit naast onze eigen jarenlange ervaring. Hiervan maken wij graag gebruik om u als klant bij te staan in jullie dagdagelijkse activiteiten, met name de gepaste schoonmaakoplossing vinden voor de gepaste omgeving. Dit kan zowel telefonisch, via mail en foto of voor specifieke gevallen laten wij de expert of uw accountmanager bij u langskomen. Ook onze opleidingen passen wij aan op basis van de specifieke noden van onze klanten.

FLEXIBILITEIT

We bieden een grote flexibiliteit aan. Orders worden steeds de dag zelf verwerkt. Met ons eigen magazijn met meer dan 4000 producten en het beschikken over ons eigen transport kunnen wij ervoor zorgen dat de levering binnen regio Limburg binnen 2 werkdagen kan gebeuren. Voor de rest in België streven we naar een levering binnen 3 werkdagen. 

  We hebben een showroom die steeds toegankelijk is. Dit geeft klanten de mogelijkheid om bv. machines te testen voordat ze besteld worden.

  Naast klantgerichtheid, flexibiliteit en sterke prijzen is duurzaamheid ook een centrale waarde van ons familiale bedrijf


  Waarom vinden wij duurzaamheid belangrijk?

  Er zijn vele redenen waarom we hier veel aandacht aan besteden. Ten eerste is onze planeet eindig. Dit betekent dat er slechts een beperkt aantal hulpbronnen voor ons beschikbaar zijn. Als we ze te snel opgebruiken of onherstelbaar beschadigen, zullen we onze huidige manier van leven niet kunnen volhouden. Daarnaast zorgt duurzaamheid ervoor dat we schone lucht hebben om in te ademen, zuiver water om te drinken en gezond voedsel om te eten. Het helpt ook bij de bescherming tegen klimaatverandering en vervuiling.

  We hechten veel belang aan het welzijn van onze medewerkers en we zetten in op gemotiveerde medewerkers die met plezier komen werken.

  Dit doen we door goede arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden aan te bieden. Voor de chauffeurs waken we steeds over correcte rusttijden. De open sfeer, toegankelijke zaakvoerder en flexibiliteit t.o.v. de werknemers bij onvoorziene omstandigheden, dragen eveneens bij tot een positieve werkomgeving. We geloven in diversiteit en inclusie.

  Als groothandel willen we, naast onze interne acties, ook onze klanten en gebruikers mee betrekken en ondersteunen op het vlak van duurzaamheid. Dit doen we door het geven van advies en trainingen. We zorgen voor de gepaste schoonmaakoplossing voor de gepaste omgeving. Denk hierbij aan het correct doseren van de producten of het beperken van waterverbruik. We delen ook graag onze expertise over milieuvriendelijke productalternatieven.

  Samen met onze klanten willen we ook in de toekomst stappen blijven zetten op vlak van duurzaam en maatschappelijk ondernemen en gaan we graag in overleg op basis van jullie vragen en suggesties.

  Door een milieuvriendelijk productgamma aan te bieden, willen we het aantal schadelijke stoffen die terecht komen in het milieu verminderen. Ook voor de verpakking van onze producten proberen we gebruik te maken van gerecycled materiaal. Bij de keuze van onze leveranciers is hun milieuvriendelijk productgamma een belangrijk criterium dat wij in rekening nemen.

  Een langere levensduur van producten betekent dat producten minder vervangen moeten worden, wat leidt tot een beperkter gebruik van grondstoffen en minder afval dan producten met een kortere levensduur. Minder vervangen van producten is ook voordeliger voor de klant. Het is dus een win-win voor het milieu en de klant.

  We zetten maximaal in op herstellingen en onderhoud, zowel door onszelf als door onze leveranciers. Een kleine herstelling kan ervoor zorgen dat bv. schrob-zuigmachines of dispensers nadien nog jaren kunnen gebruikt worden. Voor schoonmaakproducten is de dosering belangrijk. Vaak wordt een te grote hoeveelheid product gebruikt zonder dat dit bijdraagt tot een efficiëntere reiniging.

  Voor steeds meer producten bieden we daarom automatische dosering aan, waarbij de ideale dosis schoonmaakproduct wordt gebruikt. Een bijkomend voordeel is de veiligheid, doordat de gebruiker minder met product in contact komt. Daarnaast levert dit voor de klant ook een besparing op.

  Webshop powered by Marcando