Wist je dat ...

22/08/2023


We horen het de laatste tijd overal "Scholen bieden GRATIS menstruatieproducten aan."

Wist je dat wij een ruim gamma in menstruatieartikelen aanbieden?

INLEGKRUISJES HERBS
Ademende, ongeparfumeerde inlegkruisjes met smalle weegbree-extract, voor de bijzonder gevoelige huid.
Dankzij de verzachtende eigenschappen voorkomt het schaafwonden en ontstekingen. Bovendien heeft het een antibacteriële werking en helpt het vrijde radicalen te bestrijden.

MAANDVERBAND ULTRA THIN REGULAR

Dit maandverband is bedekt met het innovatieve StayDrai materiaal, dat verrijkt is met zuiver katoen om onmiddellijk vocht op te nemen en het oppervlak van het maandverband volledig droog te houden.

MAANDVERBAND COMFORT
Classic Bella maandverband met traditionele dikte geeft u een schoon en natuurlijk gevoel. Bedekt met de zachte en aangenaam aanvoelende Softiplait non-wovenstof, 

die beschermt tegen huidirritaties. De vleugels zorgen voor een betere aansluiting op uw ondergoed. En deze maandverbanden zijn INDIVIDUEEL verpakt.


Om meisjes en vrouwen in scholen, kantoren en andere openbare ruimtes vrije toegang tot maandverbanden te geven bieden wij deze dispenser aan. Hierdoor worden maandverbanden op dezelfde manier als wc-papier aangeboden. Het vrij verkrijgbaar maken van menstruatieproducten zoals maandverbanden bevordert gendergelijkheid en help om menstruatiearmoede te bestrijden.

DISPENSER VOOR MAANDVERBANDEN

- Robuust

- Vergrendelingssysteem met sleutel

- Direct zicht op het verbruik

- Ecologisch: geproduceerd met gerecycled en recyclebaar materiaal                                                                                                                                                                                                                                                          

Ook voor de allerkleinste kan je bij ons terecht!

JUNIOR 12-25KG

Dankzij de elastische elementen en de anatomisch gevormde absorptiekern sluit de luier optimaal aan en is uiterst comfortabel, zonder overmatige druk uit te oefenen en 

zonder de bewegingen te belemmeren. Een specale non-woven laag binnenin zorgt voor een snelle opnamen en verdeling van het vocht over de gehele lengte van de luier, waardoor het vocht supersnel van het huidje wordt weggehouden.

JUNIOR EXTRA 16+ KG

Dankzij de elastische elementen en de anatomisch gevormde absorptiekern sluit de luier optimaal aan en is uiterst comfortabel, zonder overmatige druk uit te oefenen en

zonder de bewegingen te belemmeren. Een specale non-woven laag binnenin zorgt voor een snelle opnamen en verdeling van het vocht over de gehele lengte van de luier, waardoor het vocht supersnel van het huidje wordt weggehouden.

0% parfum - Happy luiers bevatten geen toegevoegde geurstoffen
0% chloor - Happy luiers bevatten geen grondstoffen die gebleekt zijn met elementair chloor
0% latex - Happy luiers bevatten geen latex bestanddelen die huidirritaties kunnen veroorzaken in geval van overgevoeligheid voor latex

Webshop powered by Marcando