Op dinsdag 30/8/2022 organiseren wij een demo dag volledig in het teken van de DiBO Cleaningsystems. Duurzame gevel- en onkruidreiniging, veegmachines en nog zoveel meer van de nieuwste onderhoudsapparatuur.  Ze zullen uitgebreid aan bod komen. Wij starten op 11u.


De demo zal doorgaan op ons bedrijf:

Keroma Techniek

Kolenhavenstraat 1

3600 Genk

    Deze zie je aan het werk ...





    De DiBO JMB-ME is een hogedrukreiniger geschikt voor gevel-, klinkerreiniging, ontkruidbestrijding, desinfectie, het reinigen van stadsmeubilair ... met een watergekoelde elektromotor die aangedreven wordt door een Li-ion batterij van 25 kWh. Het batterij-management-systeem (BMS) waarmee de batterij wordt aangestuurd, zorgt ervoor dat deze een lange levensduur kent én haar prestatievermogen behoudt. Nog een pluspunt: dankzij de elektromotor zakt de geluidsproductie van dit model tot ≤75 dB.








    De 1280 E/D is een moderne, krachtige veegmachine, aangedreven door 4x6V batterijen (type 1280 E 2B) of door een 4,6 PK dieselmotor (type 1280 E 2D).  Hij is uitgerust met de meest recente technologie en beschikt over een groot hydraulisch vuilreservoir. Een inhoud van 105 liter en dumpinghoogte van 1420 mm zorgen dat deze machine klaar is voor professionele reinigingsklussen. Het filtersysteem met cartridge en uitwasbare polyesterfilter verzekert optimale microfiltering (tot 3 micron).



    Een greep uit het DiBo assortiment ...

     

    Webshop powered by Marcando